Mybet is een van de grootste aanbieders van het online wedden. Deze bookmaker biedt iedere week meer dan 10.000 mogelijkheden en sportweddenschappen waaraan kan worden deelgenomen. Het bedrijf is al geruime tijd actief en geniet bekendheid in een groot aantal landen. Dit is goed op te maken uit de website, van waaruit leden de weddenschappen kunnen maken. Indien men snel een weddenschap wil plaatsen kan men direct kiezen uit de verschillende Bundesliga of Premier League wedstrijden, om maar een voorbeeld te noemen. Er zijn talloze opties om een gewenste wedstrijd of club te selecteren.

Welkomstbonus
Wat het online wedden nog interessanter maakt is de bonus die nieuwe leden krijgen. Als je klant wordt via de website krijg je een bonus van maar liefst 100%. Dit betekent dat je inleg op je spel account verdubbeld wordt tot een bedrag van 100 Euro. Er zijn wel voorwaarden verbonden aan deze bonus en zoals altijd is het verstandig om de voorwaarden goed door te lezen bij aanmelding. De bonus dient binnen een tijdsbestek van 60 dagen 9 maal rondgespeeld te worden. De minimale odds bij het spelen moeten 2.00 zijn voordat de bonus kan worden betaald. Hiermee bindt het bedrijf de speler aan zich en krijgt de nieuwe klant de mogelijkheid om op een gunstige manier kennis te maken met het online wedden op verschillende manieren.

Online wedden
Mybet heeft een goede reputatie opgebouwd wat betreft service, online wedden, spelgemak en gebruiksvriendelijkheid. Bezoekers uit maar liefst acht landen weten de weg te vinden naar de mooi vorm gegeven site. De website is zeer overzichtelijk vorm gegeven. Men kan kiezen uit sport weddenschappen, maar ook een bezoek aan het online casino behoort tot de mogelijkheden. Er is een duidelijke speluitleg voor zowel de sport weddenschappen als de kansspelen en het bedrijf voldoet aan de licenties en eisen voor verantwoordelijk spelen. De bezoeker kan zonder moeite de weg vinden naar de eerste aanmelding en het aanmeldingsproces is duidelijk en gebruiksvriendelijk.

Op de eerste pagina van de site vindt men direct een overzicht van de op dat moment lopende live weddenschappen. Er wordt veel gratis informatie aangeboden wat betreft statistieken en win kansen voor wedstrijden en individuele spelers. Hiermee wordt het plaatsen van een weddenschap leuk, omdat men veel kennis kan vergaren voordat de bet geplaatst wordt. De odds die geboden worden liggen rond het gemiddelde en zijn goed te vergelijken met een standaard bookmaker.

Website van Mybet
De website is beschikbaar in maar liefst acht verschillende talen; Engels, Duits, Frans, Spaans, Grieks,Turks,Italiaans en Pools. Het is mogelijk om speltegoed te storten of een betaling aan te vragen via een bank overschrijving, met een credit card zoals Visa, Mastercard, Moneybookers, Paysafecard, Neteller, en ook ClickandBuy kan worden gebruikt. Ook voor de Nederlandse of Belgische speler is de site eenvoudig te gebruiken, mits men de Engelse taal machtig is.

Een van de meest opvallende zaken aan de site van Mybet is de mogelijkheid om live weddenschappen te plaatsen. Deze optie maakt het plaatsen van een bet nog spannender. Tot op de laatste minuut kan er een weddenschap worden geplaatst voor wedstrijden. Hiermee is het bedrijf een van de weinige bookmakers die deze mogelijkheid aanbieden. Tijdens de gehele wedstrijd kan er live gewed worden op de uitslag. Dit maakt het kijken naar een spannende wedstrijd een stuk leuker en de win kans is hoger omdat men tot het einde mag inzetten. Dit is dan ook een van de meest belangrijke redenen waarom zoveel spelers dit bedrijf hebben verkozen tot de meest gebruiksvriendelijke bookmaker met de meeste spel opties.

Klantenservice
De service die Mybet haar klanten biedt is uitmuntend. De response tijd op vragen is goed en de klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar. Het is mogelijk om met vragen en opmerkingen contact te nemen op verschillende manieren. De bookmaker maakt het mogelijk om zowel via een live chat, die de mail of telefonisch contact te zoeken met de service afdeling. Uit onderzoek blijkt dat gebruikers van de site zeer tevreden zijn over de geboden odds en de service die geboden wordt.