Interwetten is een aanbieder van online wedden en live wedden op sportwedstrijden. Uiteraard staan de populaire voetbalwedstrijden hierbij centraal, maar er kan ook worden gewed op andere sporten als tennis, ijshockey, formule 1 races en vele andere sporten. Er kan zelfs gewed worden op politieke verkiezingen. Tevens biedt Interwetten games en kansspelen aan voor de liefhebber.

De website
De website van het bedrijf is duidelijk vormgegeven. Een rustig ontwerp zorgt ervoor dat de bezoeker van de Engelstalige site snel kan navigeren. Wat opvalt is een zeer duidelijke uitleg (met voorbeelden) voor nieuwe leden en bezoekers van de site. Binnen enkele minuten kan men zelf de eerste weddenschap plaatsen zonder ingewikkeld gedoe. Aan de linkerzijde van de site vindt men een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden voor weddenschappen. Hier staan alle sporten en spellen in een duidelijke lijst.

Aan de rechterzijde van de pagina vindt men de zogeheten betslip waarmee men een weddenschap rond maakt. Men selecteert een wedstrijd door erop te klikken, waarna deze direct op het betslip wordt geplaatst. Het is tevens mogelijk om combinaties te maken. De minimale inzet op een weddenschap is slechts 1 Euro. De ontwikkeling en resultaten van de gedane weddenschappen is duidelijk bij te houden met een saldo overzicht. Zo kan men binnen een oogopslag zien of de bank roll bij het spelen gegroeid is.

Quotering
Het bedrijf hanteert vaak een quotering die hoger ligt dan die bij andere aanbieders van live wedden en overige weddenschappen. Het heeft dus zin om een account aan te maken bij deze aanbieder om quoteringen tussen bookmakers te kunnen vergelijken. De statistieken zijn duidelijk en worden op een goed te begrijpen manier vorm gegeven. Zo kan de bezoeker bijvoorbeeld bekijken op welk moment van de wedstrijd een voetbalteam bijvoorbeeld het meeste scoorde. Dit soort kennis kan interessant zijn bij het live wedden.

Live weddenschappen
De live weddenschappen worden bij Interwetten in het zelfde scherm getoond als de overige weddenschappen. Er is geregeld een ruim aanbod aan wedstrijden waarop live kan worden ingezet voor de duur van de wedstrijd. Het live wedden geeft een extra dimensie aan het plaatsen van weddenschappen bij een online bookmaker. Zo kan men er voor kiezen om tijdens het kijken van de wedstrijd (alsnog) de site te bezoeken en een weddenschap te noteren. Zo wordt sport kijken een stuk spannender en interessanter.
Het gebruik van de site is, zoals eerder genoemd, makkelijk. De tutorial getiteld ‘my first bet’ loodst de bezoeker door het eenvoudige proces van het plaatsen van een weddenschap, tot aan het moment waarop men een notificatie ontvangt met de uiteindelijke stand van de weddenschap.

Interwetten aanmeldbonus
Interwetten geeft een van de hoogste bonussen aan nieuwe leden. Tot een bedrag van maar liefst 100 Euro ontvangt de nieuwe speler een bonus van 100%. Aan deze bonus zijn uiteraard wel wat voorwaarden verbonden. De bonus is geldig indien men binnen tien dagen na registratie een eerste inleg heeft gedaan op de spelers account. Gunstig is het feit dat deze bonus gedurende deze tien dagen toegevoegd blijft worden tot een totaal bonus bedrag van 100 Euro bereikt is. Dit maakt het dus ook mogelijk om in eerste instantie een kleinere inleg te doen om de site uit te proberen. Binnen 14 dagen moeten de stakes die de bonus vrijgeven zijn geplaatst. De uitgebreide voorwaarden zijn uiteraard na te lezen op de website van deze bookmaker.

Interessante bookmaker
Interwetten is een bookmaker die interessant is voor zowel de ervaren als de beginnende liefhebber van weddenschappen. Door het gemak en de klantvriendelijkheid van de site, gecombineerd met een zeer gunstige bonus en de optie voor live wedden is Interwetten een goede aanbieder op de markt. Men kan per e-mail formulier, telefoon en fax contact opnemen met de klantenservice. Uiteraard vinden alle transacties en weddenschappen plaats binnen een beschermde omgeving.