Er zijn vele aanbieders van online wedden en sportweddenschappen. Toch vallen er veel verschillen te ontdekken tussen de aanbieders. Zo biedt de een een hoge welkomstbonus en onderscheidt de ander zich juist weer door hele goede odds en een grote focus op een goed bereikbare klantenservice.

Goldenpalace is een Belgische aanbieder van sport weddenschappen en maakt deel uit van de Golden Palace groep. Deze groep beschikt uiteraard over de benodigde vergunningen voor het aanbieden van kansspelen en weddenschappen en heeft 28 amusementszalen. Het bedrijf is zo’n vijftig jaar operationeel op dit vlak. Tegenwoordig kunnen bezoekers van de Goldenpalace lid worden en meedoen aan zowel kansspelen als weddenschappen op evenementen en sportwedstrijden.

Bij een bezoek aan de website van Goldenpalace blijkt dat deze bookmaker het wedden op sport serieus aanpakt. Aan de bovenzijde van de homepage staan duidelijk de kansspelen en het wedden op sport aangeduid. Hierdoor kan men snel en makkelijk navigeren zonder teveel rompslomp. De sport pagina waar men op terecht komt is duidelijk vorm gegeven zonder teveel schreeuwerige promotie teksten. Doorgaans stelt de bezoeker van een dergelijke site een duidelijke vormgeving op prijs en daar heeft men bij Goldenpalace zeker aan gedacht. De website is beschikbaar in drie talen, Nederlands, Frans en in het Engels. Onder de noemer ‘hulp bij wedden’ vindt men een duidelijke handleiding waarmee binnen een aantal minuten een sportweddenschap kan worden gedaan.
De aanmeldprocedure is zeer gebruiksvriendelijk en verloopt snel. Het bedrijf neemt haar verantwoordelijkheid als bookmaker serieus en heeft dan ook zelf een systeem ontwikkeld waarmee het zogeheten ‘match fixing’ wordt tegengegaan. De bezoeker kan rekenen op een betrouwbare en veilige omgeving waarbinnen men deel kan nemen aan de weddenschappen.

Ook biedt Goldenpalace een welkomstbonus aan. Dit is bij bijna alle aanbieders van weddenschappen op het internet het geval. De bonus bij dit bedrijf lijkt wat lager dan die bij vele andere aanbieders; men ontvangt 5 Euro speltegoed gratis op de spelersaccount na aanmelding. Er zijn uiteraard voorwaarden verbonden aan deze actie, en een van de regels is dat men minimaal 21 jaar oud moet zijn. Het verdient de aanbeveling om de voorwaarden even goed door te lezen voor men zich aanmeldt.

Deze bookmaker biedt een groot aantal wedstrijden aan voor het live wedden. Vanuit de sport pagina kan men doorklikken naar de pagina voor het live wedden. Hier vindt men een lange lijst aan wedstrijden die op dat moment gespeeld worden en kan men inzetten op deze games. Bij het live wedden kan men kiezen uit een reeks verschillende sporten waaronder voetbal, darts en tennis. Ook voor de minder bekende of populaire wedstrijden en competities kan men hier prima terecht voor een weddenschap.

Opvallend is de hoeveelheid informatie die Goldenpalace haar leden biedt. Middels artikelen en prognoses op de site kunnen leden een goed beeld vormen van de te spelen wedstrijden en winkansen. De site kan ook via een tablet of telefoon bezocht worden, waardoor men altijd op de hoogte kan blijven van de actuele standen en weddenschappen.

Het bedrijf besteedt, zoals eerder genoemd, veel aandacht aan het verschaffen van informatie. Zo is er bijvoorbeeld ook een ‘Match van de week’. Hierbij wordt een naderende wedstrijd in de spotlight gezet en kan men lezen wat de verwachting is voor de beide teams die deelnemen. Op deze manier kan het voor leden leuk zijn om eens in te zetten op een wat minder bekend team en een gokje wagen.

Ook is er veel tijd besteed aan de service naar de leden toe. Men kan op elk gewenst moment contact opnemen met de klantenservice middels een e-mail formulier, waarna men geholpen wordt. Ook is er een uitgebreide lijst met veel gestelde vragen en antwoorden. Hiermee kan de bezoeker van de site negen van de tien keer zelf voldoende uit de voeten. Helaas is er geen live chat optie beschikbaar voor de leden, hoewel dit geen groot gemis lijkt te zijn gezien de uitgebreide informatie die geboden wordt.

Al met al heeft deze online bookmaker veel te bieden. Vooral het live wedden geeft een extra dimensie aan de bets en gezien het grote aantal bezoekers en leden van de site zal de populariteit van Goldenpalace in de komende tijd alleen maar toenemen. Vooral gezien het feit dat dit een van de weinige bookmakers is die haar site ook in het Nederlands aanbiedt, is Goldenpalace een leuk bedrijf om te beginnen met het deelnemen aan weddenschappen.