Bwin was in Europa lange tijd de grootste aanbieder van sportweddenschappen. Het live aanbod was gigantisch. Helaas heeft Bwin terrein moeten verliezen aan diverse concurrenten. Bwin bestaat sinds 1997 en mag zeker de pionier genoemd worden op het vlak van online wedden.

Weddenschappen bij Bwin zeer uitgebreid

Bwin heeft een zeer ruim aanbod van sportweddenschappen. Per dag zijn er zo’n 8000 verschillende weddenschappen beschikbaar, op welke je soms ook kunt live wedden. Er is een diverse keuze tussen meer dan 80 sporten. Voetbal is uiteraard zeer populair, met een aanbod van meer dan 500 competities uit meer dan 100 landen. Je kunt bij Bwin zowel online een weddenschap plaatsen als met je mobiele telefoon. Je dient er wel rekening mee te houden dat de minimuminzet bij deze online bookmaker € 1 is.

Geld storten en uitbetalen

Je kunt op verschillende manieren geld storten op je spelrekening en zo beginnen met live wedden. Onder andere de volgende betalingsmethoden zijn mogelijk: Visa, Euro/Mastercard, NETteller, Paypal, ClickandBuy, Skrill/Moneybookers of een bankoverschrijving. Het minimale bedrag dat je dient te storten, is € 10. Wanneer je met online wedden of live wedden bij Bwin gewonnen hebt, kun je uiteraard je winst laten uitbetalen. Een betalingsaanvraag wordt normaal binnen de 24 uur afgewerkt. Als je meer dan eens per maand een betaling aanvraagt via een creditcard of de bank, dan zal de online bookmaker wel een kleine kost aanrekenen. Dit geld wel niet voor uitbetalingen boven de € 1000.

Live wedden: snel en veel weddenschappen

Live wedden is een van de paradepaardjes van Bwin! Het is de ultieme wedsensatie. Je kunt een weddenschap plaatsen terwijl de evenementen of wedstrijden nog volop aan de gang zijn en zo dus inspelen op de gang van zaken. De gebruikersinterface die hiervoor dienst doet, is zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk. Indien gewenst, kun je zelfs tegelijkertijd de wedstrijd live bekijken. De wedstrijden uit de Duitse Bundesliga zijn bijna allemaal live en exclusief te bekijken bij Bwin. Op deze manier online wedden is een adembenemende sensatie!

Bwin bonus voor nieuwe klanten

Je ontvangt bij deze online bookmaker als nieuwe klant veel interessante bonussen. Klanten van Bwin ontvangen een nieuwsbrief waar steeds leuke bonusacties en andere promoties in te vinden zijn. Het is wel belangrijk om altijd de voorwaarden die verbonden zijn aan dergelijke acties na te lezen om niet de deksel op de neus te krijgen.

Conclusie over Bwin: professioneel en een serieuze aanbieder van sportweddenschappen

Bwin wordt niet voor niets de grootste aanbieder van online weddenschappen in Europa genoemd. Het aanbod is uitstekend en de sensatie van live wedden biedt een nieuwe dimensie aan het geheel. De aangeboden quotes en bonussen zijn zeer interessant. Daarnaast is de customer service zeer toegankelijk en haar reactietijd zeer kort.