Betsson is een online bookmaker die het mogelijk maakt om via het internet te wedden op sport. Er is via de site mee te doen aan weddenschappen op een groot aantal sportwedstrijden. Deze mogelijkheid is de reden waarom Betsson bij veel mensen zo bekend is. Het is tevens mogelijk om mee te doen aan een ruim aanbod kansspelen, waaronder bingo en online poker spellen. Door de uitgebreide mogelijkheden heeft Betsson een zeer complete site waar men terecht kan voor allerlei spellen en weddenschappen en is er een goede kans om winst te maken. Betsson heeft een goede reputatie wat betreft het aanbieden van deze opties binnen een veilige en duidelijke spelomgeving.

Wedden op sport via de website is een eenvoudig en goed te berijpen proces. De website kan worden bezocht in een ruim aanbod talen, hoewel een aantal onderdelen van de site nog steeds in het Engels getoond wordt. Naar verwachting zal dit in de toekomst nog verder worden aangepast. Bij aankomst op de site worden de mogelijkheden voor u als speler vrijwel direct duidelijk. De website is mooi ontworpen en oogt overzichtelijk. Door middel van afbeeldingen kan men snel een keuze maken uit de geboden spelopties. In het zogeheten “sportsbook” staat, zoals vaak het geval is, voetbal bovenaan. Er wordt middels getallen achter de geboden sporten duidelijk gemaakt op hoeveel wedstrijden men een weddenschap kan plaatsen. Er is veel aandacht besteed aan de veiligheid van de bezoeker in verband met transacties voor de te plaatsen weddenschappen.

Aanmeldbonus
Zoals vaker het geval is biedt Betsson de bezoeker een gunstige bonus bij aanmelding. Men ontvangt na eerste storting op de spel account een bonus van maar liefst 50% bovenop het ingelegde speelgeld. Deze bonus wordt uitgegeven tot een maximum bedrag van €55. Een rekenvoorbeeld; om €55 aan bonus te ontvangen zou men dus €110 speelgeld moeten storten. Een kleiner bedrag behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Deze bonus is overigens alleen beschikbaar voor de “sportsbook” weddenschappen en er moet aan de voorwaarden voor deze bonus worden voldaan. Het is dus belangrijk dat men zich goed op de hoogte stelt van de voorwaarden van deze en eventuele andere geboden bonus. Wedden op sport wordt met een bonus als deze extra interessant!

Deze bookmaker valt op door het zeer ruime aanbod aan sporten waarop een weddenschap kan worden geplaatst. Er kan onder andere worden gewed op de meer populaire sporten als voetbal, honkbal, rubgy, tennis, ijshockey, American football, basketbal en golf, maar ook op races, boksen, darts, snooker en dergelijke. Voor de echte sport en weddenschap liefhebber is er dus ruim voldoende aanbod op de site.

Vanaf het eerste bezoek aan de website wordt duidelijk dat deze bookmaker niet alleen de nadruk legt op het wedden op sport, maar ook op gebruiksgemak, duidelijkheid en klantvriendelijkheid. Dit blijkt uit de mogelijkheden waarop men contact op kan nemen met de klantenservice. Zo kan men kiezen uit e-mail, een live chat of telefonisch contact. Tevens is er een duidelijke FAQ waarin op vele vragen een duidelijk antwoord wordt gegeven. Ook in het Nederlands wordt er goede informatie gegeven en zijn er antwoorden op vele denkbare vragen.

Betsson is een bookmaker die middels een website duidelijkheid en service biedt. Men kan snel aan de slag met weddenschappen na een korte duidelijke inschrijfprocedure. Wedden op sport draait om spelplezier, spanning en het maken van winst. Hiervoor biedt Betsson een prettige omgeving met goede service.