Betfirst is een online bookmaker met licentie. Dit betekent dat Betfirst het mogelijk maakt om online te wedden en daarmee geld te winnen. Betfirst kreeg in 2012 als eerste de licentie om vanuit België op deze manier sportweddenschappen aan te bieden. Het bedrijf heeft een duidelijk te begrijpen website die te bezichtigen is in maar liefst vier talen; Nederlands, Frans, Duits en Engels. De site biedt een duidelijk overzicht van de sporten en wedstrijden waarop een bet (een weddenschap) kan worden uitgebracht.

De site van online bookmaker Betfirst maakt online wedden makkelijk. De website heeft een duidelijke layout die in het oog springt en er kan makkelijk door de site heen genavigeerd worden. Niet geheel onbelangrijk voor een online bookmaker! Online wedden kan via de site bijvoorbeeld op belangrijke wedstrijden zoals die van de Champions league. Deze wedstrijden zijn per poule gerubriceerd en ook de Nederlandse topklasse odds worden aangeboden.

Betfirst is een van de weinige online bookmakers die online wedden op deze matches mogelijk maakt. Ook de Belgische derde klasse (A en B) wordt via de site aangeboden. Kortom, er is een zeer ruime en duidelijke keuze in weddenschappen. Prettig is dat aan de linkerzijde van de site een duidelijk overzicht van landen en sporten waarop een weddenschap kan worden gedaan, is aangebracht. Dit maakt het mogelijk om in een oogopslag te kiezen voor uw favoriete competitie, sport of land.

Uiteraard kunnen de live scores worden gevolgd via de website en is er een duidelijk opgestelde handleiding in te zien via de site. Dit maakt het starten met een eerste weddenschap makkelijk. Het is mogelijk om de mogelijke winstgevendheid van een te plaatsen weddenschap eerst te bekijken (de winstkans). Op die manier kan iedere klant zelf de winstgevendheid van een inleg bepalen en de winst vergroten indien gewenst.

Bij aanmelding bij Betfirst is er sprake van een bonus. Onder de noemer “promoties” vindt en tal van acties die interessant kunnen zijn. De bonus voor een nieuwe klant houdt in dat de eerste weddenschap waarop wordt ingezet verzekerd is van een teruggave tot €50. Bij verlies in de eerste weddenschap krijgt men een bedrag tot 50 Euro terug gestort op de spel account. Zoals bij ieder lidmaatschap is het belangrijk om bij aanmelding de voorwaarden goed door te lezen. De welkomstbonus voor teruggave geldt uiteraard maar een maal, maar maakt het wel interessant om in te leggen op een eerste weddenschap!

Er kan gewed worden op een zeer breed aanbod sporten. Voorbeelden hiervan zijn onder andere de meest bekende sporten als voetbal, tennis, honkbal, basketbal, maar men kan ook wedden op bijvoorbeeld een formule 1 race of een snooker match. De online bookmaker biedt goede informatie wat betreft de mogelijke wedstrijden en games waarop een weddenschap kan worden uitgebracht en de manier waarop kan worden gewed is gebruiksvriendelijk.

De website onderscheidt zich naar de klant toe met duidelijke informatie en een goede bereikbaarheid. Zo is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld contact op te nemen met vragen bij de klantenservice. De klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar. Er is tevens een telefoonnummer waarmee men contact kan opnemen indien nodig. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden en ook hierover wordt op de site duidelijke informatie gegeven.

Kortom, Betfirst heeft middels een gebruiksvriendelijke en laagdrempelige site een mooie manier van online wedden gepresenteerd. Het plaatsen van een weddenschap is simpel en de aanmeldprocedure is duidelijk en niet gecompliceerd.