Bet365 is een van de meest bekende en bezochte bookmakers waar men live kan wedden op sportwedstrijden. Dit is dan ook een grote aanbieder van deze mogelijkheid met maar liefst tenminste twee miljoen leden verspreid over 140 landen. In het Verenigd Koninkrijk staat het bedrijf genoteerd in de top twintig van grootste bedrijven. Op de website vindt men dan ook een zeer uitgebreid aanbod weddenschappen met gunstige odds. Voor veel beginnende spelers is de website van deze aanbieder een goede keuze door het grote aanbod en de goede bonussen die men bij het aanmelden en het spelen kan krijgen.

Voor spelers uit Nederland is er een bonus van maar liefst 100% bij aanmelding en storting op de spelers account.(Momenteel is de bonus niet toegankelijk voor Nederlanders die willen wedden bij Bet365) . Dit betekent dat uw spel inleg verdubbeld wordt. Uiteraard is deze bonus wel verbonden aan voorwaarden waaraan moet worden voldaan. Het verdient dus de aanbeveling om de voorwaarden op de website bij aanmelding eerst goed door te lezen. De bonussen voor nieuwe spelers verschillen per land van waaruit men lid wordt en speelt.

De website van Bet365: de beste!

De website wordt aangeboden in maar liefst 16 verschillende talen en voor de Nederlandse speler is enige kennis van de Engelse taal handig gezien het feit dat de site (nog) niet in het Nederlands aangeboden wordt. Hierdoor hoeft u zich niet te laten ontmoedigen, want de spelers interface is duidelijk en de website beschikt over voldoende informatie in het Engels waarmee men snel uit de voeten kan. De voorwaarden en spelregels staan duidelijk beschreven en behalve het wedden op sportwedstrijden kan men tevens deelnemen aan kansspelen en spellen. Hiermee brengt Bet365 een zeer uitgebreid aanbod aan speelmogelijkheden met voor iedere bezoeker wat wils.

Aanbod van weddenschap: de uitgebreidste.

Deze bookmaker biedt de mogelijkheid tot live wedden en het plaatsen van een standaard weddenschap. Een kleine greep uit de mogelijke sporten waarop kan worden gewed; voetbal, rugby, races, rugby, darts, cricket en vele andere nationale en internationale wedstrijden. De sport bonus die de nieuwe speler krijgt geldt niet voor de kansspelen die ook worden geboden. Men kiest heel eenvoudig de sport waarop men een weddenschap wil plaatsen uit de uitgebreide lijst opties op de linkerzijde van de pagina voor bets. Hierna wordt men door informatie en de mogelijkheid tot het plaatsen van de weddenschap geleidt. Het gehele proces verloopt eenvoudig en binnen een aantal minuten loopt uw weddenschap.

Het plaatsen van een weddenschap

Bij Bet365 kan een speler snel beginnen met het plaatsen van een weddenschap. De geboden informatie is duidelijk en voldoende en de site biedt een veilige omgeving voor transacties en weddenschappen. Bet365 is een betrouwbare bookmaker en live wedden is de meest populaire activiteit op de site. Er zijn vaak acties en speciale bonussen waar spelers van op de hoogte worden gehouden op de site. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een free bet op een grote wedstrijd. De live in-play lijst op de site van deze bookmaker maakt het mogelijk snel te kiezen of een bet te plaatsen op live wedstrijden die aan de gang zijn.

Live streams en live weddenschappen

Uniek is dat de wedstrijden waarop kan worden gewed, ook vaak bij Bet365 per livestream bekeken kunnen worden. Dit is niet mogelijk bij alle wedstrijden. Klanten kunnen ervoor kiezen gebruik te maken van een goede kwaliteit streaming en het beeld programma loopt de gehele dag door. Voorop staat een mooi aanbod aan live voetbal wedstrijden. Live wedden kan men plaatsen via de website, maar bij Bet365 kan dit ook per telefoon. Indien u onderweg bent en toch graag een weddenschap wilt aangaan dan maakt u gebruik van de snelle mobiele service van Bet365. Van deze dienst kunt u gebruik maken als u een toestel heeft met tenminste een WAP ondersteuning. Hierdoor kunt u zelfs op vakantie winst maken met een spannende weddenschap.

Klantenservice: de klant staat voorop

Contact met de klantenservice kan plaats vinden op een ruim aantal verschillende manieren. U kunt met vragen of opmerkingen terecht bij het service team door middel van een e-mail formulier, een call-back systeem of u belt zelf, men kan een fax sturen of per post contact opnemen. Doorgaans wordt op de e-mails snel gereageerd en handelt de service afdeling bekwaam en doeltreffend.