Bet-at-home is een grote aanbieder van het live wedden op sportwedstrijden. Men kan kiezen uit een zeer breed aanbod wedstrijden, maar ook uit kansspelen zoals het casino en poker. Het bedrijf is, zoals dat hoort, aangesloten bij de Responsible Gaming Organisation en biedt een veilige omgeving voor het doen van transacties en het plaatsen van weddenschappen. Live wedden is een van de meest populaire opties op de site, die zo’n 1,5 miljoen leden telt uit verschillende landen. De site wordt aangeboden in achttien talen.

Met meer dan 75 soorten sport is er keuze te over als men een bet wil plaatsen. Gemiddeld vinden er per dag zo’n 15,000 weddenschappen plaats via de site. Het is voor de speler prettig om te weten dat Bet-at-home zich niet alleen beperkt tot voetbal weddenschappen, of alleen tot de meer populaire sporten. Zo kan men ook wedden op indoor voetbal, cricket en darts. Tevens biedt het bedrijf incidenteel de mogelijkheid te wedden op een groot evenement zoals het Eurovisie Songfestival of een verkiezing. Deze veelzijdigheid maakt van Bet-at-home een leuke aanbieder van weddenschappen.

Live weddenschappen bij Bet at Home

Het live wedden neemt een prominente plaats in op de site. Men ziet op de homepage in een oogopslag welke wedstrijden live aan de gang zijn en kan er tot het einde van de desbetreffende wedstrijd een bet worden geplaatst. Deze mogelijkheid voor live wedden voegt een spannend element toe aan de site.

De website van Bet-at-home

De website is duidelijk vormgegeven en straalt uit in overzichtelijkheid. De regels en mogelijkheden worden duidelijk aangeboden en in de menubalk aan de linkerzijde van de homepage vindt men alle sporten waar een weddenschap op kan worden geplaatst. Door een zeer duidelijke structuur is het voor de bezoeker makkelijk om door de site te navigeren.

Welkomstbonus voor nieuwe klanten

Het bedrijf biedt een leuke bonus bij aanmelding. Men krijgt bij de eerste storting van speeltegoed een bonus van 50% tot een maximum bedrag van 20 Euro. In het aanmeldingsscherm geeft men aan dat men een nieuw lid is en doet men de eerste inleg. Zonder dat er eerst gespeeld hoeft te worden, wordt na dit proces de bonus toegevoegd aan de spelers account. Uiteraard zijn er voorwaarden verbonden aan deze bonus en het verdient de aanbeveling om deze goed door te lezen bij aanmelding. Er zijn veel betalingsmogelijkheden waar de speler gebruik van kan maken. Men kan onder andere gebruik maken van een betaalmogelijkheid via de credit card (Visa, Eurocard en Mastercard), maar er kan ook betaald worden met Skrill en Moneybookers of een bankoverschrijving. Ook is er de mogelijkheid tegoedbonnen in te wisselen. De minimale inzet op een weddenschap is 1 Euro. Er is bij betaling met een credit card een minimale betaling van 10 Euro gewenst.

Er zijn vaak speciale acties te vinden op de site. Zoals bijvoorbeeld een actie waarmee spelers die binnen een bepaalde periode iedere dag een weddenschap plaatsen een Porsche of een duur horloge te winnen. Met deze acties onderscheidt Bet-at-home zich duidelijk van andere bookmakers.

De klantenservice van Bet at Home

Wat betreft de klantenservice heeft Bet-at-home een aantal duidelijke opties. Men kan gebruik maken van live support en er kan middels een e-mail formulier contact opgenomen worden. Per soort (kans)spel kan men mailen, waarna het service team contact opneemt. Deze optie wordt aangeboden in alle verschillende talen waarin de website ook beschikbaar is.