Een van de bekendste aanbieders van het online wedden is bookmaker 888sport. Het bedrijf heeft grote bekendheid verworven als sponsor van onder andere darts competities en is actief sinds 2007. Met zo’n 800 medewerkers is dit bedrijf tevens een van de grootste spelers op de live betting markt. Menig bezoeker heeft de weg naar de site van het bedrijf gevonden. Op de site kan men terecht voor weddenschappen op een grote verscheidenheid aan sporten. Ook liefhebbers van het casino, van poker en van games kunnen terecht op de site en worden doorgelinkt naar pagina’s voor de desbetreffende kansspelen. Hiermee is 888sport een van de grootste aanbieders van deze opties.

De website van 888sport: het ademt sport.

De website van deze bookmaker maakt een zeer professionele indruk. Het kan voor de nieuwe bezoeker even zoeken zijn, maar de navigatie is duidelijk opgezet. De website is opgezet in de Engelse taal, dus enige kennis hiervan is wel een pre voor de bezoeker. Aan de linkerzijde van het beginscherm worden de sporten duidelijk gerubriceerd weergegeven. Dit maakt het kiezen voor een bepaalde sport en wedstrijd eenvoudig en snel. Door bijvoorbeeld ‘football’ te selecteren komt men terecht bij een zoekmogelijkheid waarmee de gewenste competitie kan worden gekozen. Het is aan te raden om bij het eerste bezoek aan de site de ‘tutorial’ te raadplegen om bekend te worden met het systeem om een weddenschap te registreren. Dit vooral omdat het proces voor de beginner wat gecompliceerd kan overkomen. Het is tevens mogelijk om gebruik te maken van een app voor het afsluiten van weddenschappen per telefoon. Uiteraard is het hierbij wel van belang dat de telefoon aan bepaalde eisen voldoet.

888sport bonus voor nieuwe klanten

Het bonus systeem van 888sport is gunstig voor spelers die van plan zijn een flink aantal weddenschappen te registreren. De bonussen worden uitgekeerd als een gratis bet van 10 Euro en bij de 22ste afgesloten weddenschap ontvangt men een gratis bet met een waarde van 18 Euro. De weddenschappen waarmee gespeeld dient te worden om de gratis bets te bemachtigen moeten een minimale waarde hebben van 10 Euro per stuk. De ‘gewonnen’ weddenschappen dienen binnen dertig dagen te worden gebruikt op de site. Het verdient de aanbeveling om de voorwaarden voor de bonussen goed door te lezen bij aanmelding. Dit vooral omdat het bonussysteem binnen een bepaalde tijd na aanmelding vervalt. Met dit bonussysteem kan men een maximaal bonus bedrag van 88 Euro vergaren. Ook bij live betting komt men in aanmerking voor de bonus. Op deze manier verdient u sowieso een bedrag terug tijdens het online wedden.

Online wedden bij 888sport, prima ervaring

Het online wedden en live betting worden door 888sport nog leuker gemaakt door het aanbieden van gratis weddenschappen voor nieuwe spelers en bestaande spelers. Zo bood het bedrijf een freebet aan bij de start van de Champions League en zijn er het hele jaar door speciale promo acties. Er kan gekozen worden uit een groot aantal betalingsmogelijkheden bij het inleggen van speelgeld op de account. Een groot pluspunt is dat ook het betalen met PayPal tot de mogelijkheden behoort. Dit is dan ook een van de weinige bookmakers die deze optie aanbiedt.

Live wedden bij 888sport: een prima aanbod.

Het live betting systeem maakt een groot deel uit van de website. Men kan gedurende de wedstrijd nog een weddenschap plaatsen, wat het volgen van de strijd natuurlijk nog veel spannender maakt. Online wedden wordt met deze optie een stuk leuker. De wedstrijden die beschikbaar zijn voor live bets zijn duidelijk op de website geplaatst. Men selecteert een wedstrijd en plaatst vanuit de spelersaccount een weddenschap. Het gehele proces verloopt snel en duidelijk.

Hoogte van de odds: deze mogen best wat hoger worden.

De odds die geboden worden via de site zijn vaak beter dan die van de concurrent. Veracht geen extreme uitschieters. De gehele spel en betaalomgeving van de site zijn goed bewaakt en veilig. De speler kan duidelijk merken dat het bedrijf reeds jarenlang ervaring heeft op het gebied van sport weddenschappen, met name door het ruime aanbod spelopties.

Klantenservice: uitstekend en snel

Met vragen en opmerkingen kan men op twee verschillende manieren contact zoeken. Er is een FAQ te vinden op de site waarin de meest gestelde vragen en antwoorden behandeld worden. Hiernaast kan men een contact formulier invullen met vragen, waarna het support team contact opneemt en de kwestie behandelt. Ook kan men ervoor kiezen om telefonisch contact op te nemen. Wellicht is het formulier het meest handig voor de Nederlandse speler indien men geen vloeiend Engels spreekt.

Al met al is 888sport een ervaren bookmaker en aanbieder van live betting en gewone weddenschappen. De site is goed te bedienen en met vragen kan men goed terecht. De opvallend grote hoeveelheid betalingsopties zal een zeer groot pluspunt zijn voor internationale bezoekers van de site.